sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Koti-ikävä

Myönnän, tänään iski ensimmäistä kertaa todenteolla koti-ikävä. Tiedän sen siitä että luetellessani asioita joita kaipaan, menin täysin ajatuksen juoksuani ymmärtämättä mainitsemaan, että haluaisin siivota kämppääni. Mitä?!?!

Muita listalla olleita juttuja kotona vietetylle lauantaille olivat aamuinen juoksulenkki syksyisessä keskuspuistossa, lämmin suihku kunnon vedenpaineella, itse väsätty "höystö" aamiainen, kirjan lukeminen sohvalla päätyen päikkäreihin, kahvilla käynti ja dallailu kaupungilla, lounas Bravuriassa, lounaan sulattelu bilistä pelaillen ennen koristreenejä, treenien jälkeen kavereiden kanssa hengailu ja lopulta leffan tsiigaaminen sohvan pohjalta lasillista laatu konjakkia hörppien.

Ei mitenkään poikkeava kaava allekirjoittaneen lauantaille kotosalla. Hymyssä suin nautiskelin em. asioista ennen reissuakin, mutta kyllä 6kk erossa omista arjen askareista on kullannut muistot! Puhumattakaan ihmisistä joita on ikävä!!!

Mutta enpä uhraa koti-ikävälle tämän enempää ajatuksia. Jahka kotiin eksyn, niin ehdin siellä varmasti enemmän kuin riittävästi oleskelemaan. Tällä hetkellä elo on kuitenkin loppujen lopuksi silkkaa parhautta!!! On tässä vielä melkoisesti viimeisille 3,5kk:lle nähtävää ja koettavaakin jäljellä!

Terveisiä tutuille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti